Muziek bij de Buren 2020
Steun Muziek bij de Buren

Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag


ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


 
BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Papendrecht - Job
9 december Singel 240 Charmony, a capella vocal group.1400 uur, 15.30 uur, 1700 uur. We hebben er ZIN in !

Deventer - Jorg Tönjes
Geweldig om mee te doen met Muziek bij de buren 2018. The Inflatable Fridays hebben er zin in. Het enige jammere is dat je als deelnemer niet bij al die andere geweldige optredens kunt zijn. Voor iedereen die wil gaan kijken: welkom! Jorg (toetsen en za

Arnhem - Ingrid
Genoten van een heerlijk ontbijt als opening van een muzikale . Organisatie bedankt

 
Home
Informatie voor muzikanten

Wanneer kom ik in aanmerking om deel te nemen?
Muziek bij de Buren staat open voor alle muzikanten met een duidelijke link met de stad. Singer-songwriter, klassiek, metal, smartlap of wereldmuziek; alle muziekstijlen zijn welkom. Wel beschik je over enig niveau. Het moet voor iedereen leuk zijn om naar je te luisteren.

Tot wanneer kan je je aanmelden?
Je kunt je aanmelden tot 2 december 2019 dus wees er snel bij!

Moet ik akoestisch spelen om deel te nemen?
Niet per se, hoewel het makkelijker is een huiskamer te vinden voor een akoestisch optreden dan voor een versterkt rockconcert. Geef in het aanmeldformulier aan wat je kunt. Wie weet vinden wij een huiskamer waar je als band op volle sterkte kan spelen.

Hoe laat en hoe vaak speel ik?
Je speelt op 2 februari 2020 3 optredens van maximaal 30 minuten in dezelfde huiskamer. Tussen elk optreden zit een uur. Wij bepalen welke tijden dat zijn, bijvoorbeeld: 13.00 / 14.30 / 16.00 uur.

Hoe zit het met de techniek?
De techniek verzorg je helemaal zelf, jij weet tenslotte zelf het beste wat je nodig hebt.

Ik heb zelf een woonkamer geregeld, mag dat?
Ja hoor, als jij iemand kent die het leuk vindt dat jij bij haar/hem/hun speelt, is dat prima. Die huiskamer moet zich nog wel eerst aanmelden. Geef dit duidelijk aan op het aanmeldformulier.

Krijg ik betaald voor het optreden?
Helaas niet. Hoezeer wij ook vinden dat een muzikant de juiste waardering verdient, krijgen wij betaling met de beschikbare financiën niet voor elkaar. Wel streven wij ernaar dat je de kosten die je maakt, kunt declareren tot een maximum van € 75,00 (per artiest/groep). We nemen je natuurlijk wel mee in al onze publiciteitsuitingen en je bent meer dan welkom tijdens het eindfeest.

Is Muziek bij de Buren verzekerd tegen vernieling of diefstal?
Deelname is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vernieling/diefstal o.i.d. van (spullen in) de huiskamer of apparatuur van muzikant(en).

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?
Je ontvangt binnen vier weken bericht of je bent geselecteerd. Eind oktober maken wij de koppeling (match) met de huiskamers. Pas dan weten wij ook of je deelname definitief is. Je ontvangt een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst half januari waar je alvast je huiskamer kunt ontmoeten. Het is belangrijk dat je op deze bijeenkomst aanwezig bent.

Is een website of facebook pagina een voorwaarde?
Ja, wij willen natuurlijk wel een goed beeld krijgen van wie jullie zijn en welke muziek jullie spelen. Zo kunnen wij ook een goede match maken met een huiskamer. Zonder een linkje naar jullie muziek kunnen wij je niet beoordelen.

Mag ik ook een CD sturen?
Nee, met zoveel aanmeldingen om te beluisteren doen wij alles via de digitale snelweg.