Muziek bij de Buren 2018
Steun Muziek bij de Buren

Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag


ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


 
BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Uden - Zanggroep SPIRIT
Bij een hele gastvrije, gezellige familie Ceelen in Uden hebben we mooie optredens verzorgd. Bedankt, maar ook dank je wel aan de gasten die ondanks sneeuw en kou kwamen luisteren.

Enschede - Bargerink
Zondag genoten van de leuke band So Long Whitness en de gastvrijheid van Studio Tom Meier. Beiden bedankt hiervoor.

Arnhem - Paul Verdonk
Namens Fenegrieck dank aan Ruth voor het mogen gebruiken van haar huiskamer. Ondanks de lage opkomst hebben wij genoten.

Home
Informatie voor muzikanten

Wanneer kom ik in aanmerking om deel te nemen?
Muziek bij de Buren staat open voor alle muzikanten met een duidelijke link met de stad. Singer-songwriter, klassiek, metal, smartlap of wereldmuziek; alle muziekstijlen zijn welkom. Wel beschik je over enig niveau. Het moet voor iedereen leuk zijn om naar je te luisteren.

Tot wanneer kan je je aanmelden?
Je kunt je aanmelden tot 13 oktober 2018 dus wees er snel bij!

Moet ik akoestisch spelen om deel te nemen?
Niet per se, hoewel het makkelijker is een huiskamer te vinden voor een akoestisch optreden dan voor een versterkt rockconcert. Geef in het aanmeldformulier aan wat je kunt. Wie weet vinden wij een huiskamer waar je als band op volle sterkte kan spelen.

Hoe laat en hoe vaak speel ik?
Je speelt op 9 december 3 optredens van maximaal 30 minuten in dezelfde huiskamer. Tussen elk optreden zit een uur. Wij bepalen welke tijden dat zijn, bijvoorbeeld: 13.00 / 14.30 / 16.00 uur.

Hoe zit het met de techniek?
De techniek verzorg je helemaal zelf, jij weet tenslotte zelf het beste wat je nodig hebt.

Ik heb zelf een woonkamer geregeld, mag dat?
Ja hoor, als jij iemand kent die het leuk vindt dat jij bij haar/hem/hun speelt, is dat prima. Die huiskamer moet zich nog wel eerst aanmelden. Geef dit duidelijk aan op het aanmeldformulier.

Krijg ik betaald voor het optreden?
Helaas niet. Hoezeer wij ook vinden dat een muzikant de juiste waardering verdient, krijgen wij betaling met de beschikbare financiën niet voor elkaar. Wel streven wij ernaar dat je de kosten die je maakt, kunt declareren tot een maximum van € 75,00 (per artiest/groep). We nemen je natuurlijk wel mee in al onze publiciteitsuitingen en je bent meer dan welkom tijdens het eindfeest.

Is Muziek bij de Buren verzekerd tegen vernieling of diefstal?
Deelname is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vernieling/diefstal o.i.d. van (spullen in) de huiskamer of apparatuur van muzikant(en).

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?
Je ontvangt binnen vier weken bericht of je bent geselecteerd. Eind oktober maken wij de koppeling (match) met de huiskamers. Pas dan weten wij ook of je deelname definitief is. Je ontvangt een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst half november waar je alvast je huiskamer kunt ontmoeten. Het is belangrijk dat je op deze bijeenkomst aanwezig bent.

Is een website of facebook pagina een voorwaarde?
Ja, wij willen natuurlijk wel een goed beeld krijgen van wie jullie zijn en welke muziek jullie spelen. Zo kunnen wij ook een goede match maken met een huiskamer. Zonder een linkje naar jullie muziek kunnen wij je niet beoordelen.

Mag ik ook een CD sturen?
Nee, met zoveel aanmeldingen om te beluisteren doen wij alles via de digitale snelweg.