Muziek bij de Buren 2020
Steun Muziek bij de Buren

Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag


ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


 
BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Papendrecht - Job
9 december Singel 240 Charmony, a capella vocal group.1400 uur, 15.30 uur, 1700 uur. We hebben er ZIN in !

Deventer - Jorg Tönjes
Geweldig om mee te doen met Muziek bij de buren 2018. The Inflatable Fridays hebben er zin in. Het enige jammere is dat je als deelnemer niet bij al die andere geweldige optredens kunt zijn. Voor iedereen die wil gaan kijken: welkom! Jorg (toetsen en za

Arnhem - Ingrid
Genoten van een heerlijk ontbijt als opening van een muzikale . Organisatie bedankt

 
Home
VACATURES

Muziek bij de Buren is hét huiskamerfestival van Nederland. Op 2 februari 2020 veranderen huiskamers door heel Nederland in intieme podia en kan iedereen luisteren naar bijzondere optredens van lokale talenten. Hiermee willen wij muzikanten een toegankelijk podium bieden waar zij nieuw publiek ontmoeten, ervaring kunnen opdoen, kunnen experimenteren of gewoon lekker spelen. Bezoekers ontmoeten niet alleen de muzikanten, maar maken ook kennis met de stad en haar gastvrije bewoners. In verschillende huiskamers door de hele stad kan iedereen luisteren naar uiteenlopende muziekgenres; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot wereldmuziek. De optredens zijn allemaal gratis te bezoeken.

Muziek bij de Buren zoekt wijkcoördinatoren voor 2020!

De ‘Muziek bij de Buren-huiskamers’ bezoeken, is natuurlijk ontzettend leuk, maar het is nog veel leuker als je de huiskamers bezoekt waarbij jij de match met de muzikant hebt gemaakt! Dat kan als je één van onze nieuwe wijkcoördinatoren wordt. Let op: je kunt als wijkcoördinator ook helpen in de selectiecommissie.

 

Wat kun je verwachten?

• Je bezoekt de huiskamers die zich aanmelden, beoordeelt de ruimte en bespreekt hun muziekvoorkeuren en de mogelijkheden, zodat je een goede muziekmatch kunt maken.

• Je maakt samen met het team een match tussen ‘jouw’ huiskamers en de muzikanten. Dit doe je tijdens de interne matchavond onder het genot van een hapje en drankje!

• Je helpt om de informatiebijeenkomsten voor huiskamers en muzikanten soepel te laten verlopen.

• Je bent aanwezig tijdens de teamoverleggen en de informatiebijeenkomsten. Hierdoor kun je samen met het team zorgen voor een succesvolle nieuwe editie.

• Op 2 februari 2020 zelf leid je alles in goede banen, zowel in ‘jouw’ huiskamers als tijdens de opening en afsluiting. 

• Tussen mid-oktober en eind februari help je ongeveer 50 uur met het bezoeken van de huiskamers en de bijeenkomsten.

 

Wat bieden we jou?

• Een gezellig en divers team met andere wijkcoördinatoren en de projectleider.

• Ervaring met het organiseren van een Arnhems festival.

• Ten minste drie gezellige bijeenkomsten met het team.

• Je bouwt een netwerk op door de huiskamers die je bezoekt, de muzikanten, de bezoekers en het team.

• Een vrijwilligersvergoeding.

 

Interesse:

Heb je een liefde voor muziek, vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en wil je graag helpen om een festival te organiseren? Dan past wijkcoördinator goed bij jou! Mail jouw reactie naar de projectleider van jouw stad via [stad]@muziekbijdeburen.nl  (incl. voorkeur voor een wijk, als je die hebt).

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Muziek bij de Buren zoekt een selectiecommissie voor 2020!

Heb je een brede interesse en kennis over muziek en ben je in de maand november beschikbaar om enkele uurtjes te luisteren naar de muzikanten die zich aangemeld hebben voor Muziek bij de Buren 2020? Dan ben jij de aanvulling op de selectiecommissie die wij zoeken! Let op: je kunt als lid van de selectiecommissie ook helpen als wijkcoördinator.

 

Wat kun je verwachten?

• Je beoordeelt de ingestuurde muziek op kwaliteit en band met de stad (een voorselectie wordt gemaakt door de projectleider).

• Je treedt op als ambassadeur voor Muziek bij de Buren in je eigen achterban en enthousiasmeert muzikanten om deel te nemen.

• De geselecteerde muzikanten bieden een grote diversiteit in het programma.

 

Wat bieden we jou?

• Een gezellig en divers team.

• Een voorproefje op de muzikanten van Muziek bij de Buren 2020.

• Je bent natuurlijk meer dan welkom bij de interne en externe bijeenkomsten die wij organiseren.

• Je bouwt jouw netwerk uit door het team en de muzikanten die je leert kennen.

 

Interesse:

Interesse? Mail jouw reactie naar de projectleider van jouw stad via [stad]@muziekbijdeburen.nl