Muziek bij de Buren 2020
Steun Muziek bij de Buren

Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag


ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


 
BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Papendrecht - Job
9 december Singel 240 Charmony, a capella vocal group.1400 uur, 15.30 uur, 1700 uur. We hebben er ZIN in !

Deventer - Jorg Tönjes
Geweldig om mee te doen met Muziek bij de buren 2018. The Inflatable Fridays hebben er zin in. Het enige jammere is dat je als deelnemer niet bij al die andere geweldige optredens kunt zijn. Voor iedereen die wil gaan kijken: welkom! Jorg (toetsen en za

Arnhem - Ingrid
Genoten van een heerlijk ontbijt als opening van een muzikale . Organisatie bedankt

 
Home
ALGEMENE INFORMATIE

Muziek bij de Buren is in 2013 gestart om lokale muzikanten een podium te bieden en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Daarnaast willen wij bewoners stimuleren de deur voor elkaar open te zetten en gezamenlijk - zonder financiële drempels - met cultuur bezig te zijn. Het festival wil de leefbaarheid binnen de verschillende wijken bevorderen en laat zien hoe gastvrij de stad en haar bewoners zijn.

Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van de stad. Je maakt in de intieme sfeer van de huiskamers kennis met al het moois dat jouw stad op muzikaal terrein te bieden heeft. Muziek verbindt mensen en is bij uitstek een cultuurvorm die verder gaat dan rangen en standen, leeftijden, kleuren en smaken.

De organisatie
Muziek bij de Buren is een initiatief van Stichting Muziek bij de Buren. Onze stichting ondersteunt steden bij het opzetten van een eigen editie. Een lokaal team organiseert elke editie met vele samenwerkingspartners zoals poppodia, muziek- en welzijnsorganisaties. Samen werken wij aan een muzikaler en gastvrijer Nederland. De landelijke organisatie van Muziek bij de Buren is in handen van Productiehuis026.

De Arnhemse organisatie
Muziek bij de Buren Arnhem wordt georganiseerd door enkele betrokken Arnhemmers i.s.m. Productiehuis026. Wij worden ook ondersteund door diverse samenwerkingspartners zoals Gemeente Arnhem en Showroom Arnhem. Samen met vele vrijwilligers en partners maken zij van Arnhem op zondag 2 februari 2020 één grote huiskamer. Laat je dus tijdens Muziek bij de Buren verrassen door Arnhemse muzikanten en geniet van de Arnhemse gastvrijheid!

Bestuur Stichting Muziek bij de Buren bestaat uit
Mark Postema – voorzitter
Femke Hogenbosch – secretaris
Guido van Vulpen – penningmeester

Wilt u ons beleidsplan, een verslag van onze uitgeoefende activiteiten of een financiële verantwoording ontvangen? Stuur dan een mail naar info@muziekbijdeburen.nl.