Muziek bij de Buren 2018
Steun Muziek bij de Buren

Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag


ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


 
BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Uden - Zanggroep SPIRIT
Bij een hele gastvrije, gezellige familie Ceelen in Uden hebben we mooie optredens verzorgd. Bedankt, maar ook dank je wel aan de gasten die ondanks sneeuw en kou kwamen luisteren.

Enschede - Bargerink
Zondag genoten van de leuke band So Long Whitness en de gastvrijheid van Studio Tom Meier. Beiden bedankt hiervoor.

Arnhem - Paul Verdonk
Namens Fenegrieck dank aan Ruth voor het mogen gebruiken van haar huiskamer. Ondanks de lage opkomst hebben wij genoten.

Home
ALGEMENE INFORMATIE

Muziek bij de Buren is in 2013 gestart om lokale muzikanten een podium te bieden en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Daarnaast willen wij bewoners stimuleren de deur voor elkaar open te zetten en gezamenlijk - zonder financiële drempels - met cultuur bezig te zijn. Het festival wil de leefbaarheid binnen de verschillende wijken bevorderen en laat zien hoe gastvrij de stad en haar bewoners zijn.

Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van de stad. Je maakt in de intieme sfeer van de huiskamers kennis met al het moois dat jouw stad op muzikaal terrein te bieden heeft. Muziek verbindt mensen en is bij uitstek een cultuurvorm die verder gaat dan rangen en standen, leeftijden, kleuren en smaken.

Muziek bij de Buren, een landelijke beweging!
Muziek bij de Buren is door de jaren heen flink gegroeid. Op 10 december 2017 openden maar liefst 630 huiskamers in 14 steden hun deuren. Jonge talenten en ervaren artiesten verzorgden samen 1890 optredens. In alle steden was de opkomst boven verwachting, meer dan 30.000 Nederlanders ontmoetten deze dag muzikaal talent én elkaar. Muziek bij de Buren is daarmee nu al een van de grootste muziekfestivals van Nederland. Ons muziek- en ontmoetingsfestival zal dit jaar nog verder uitbreiden. Wij organiseren in 2018 naar verwachting edities in ruim 20 steden.

De organisatie
Muziek bij de Buren is een initiatief van Stichting Muziek bij de Buren. Onze stichting ondersteunt steden bij het opzetten van een eigen editie. Een lokaal team organiseert elke editie met vele samenwerkingspartners zoals poppodia, muziek- en welzijnsorganisaties. Samen werken wij aan een muzikaler en gastvrijer Nederland. De landelijke organisatie van Muziek bij de Buren is in handen van Productiehuis026.

De Arnhemse organisatie
Muziek bij de Buren Arnhem wordt georganiseerd door enkele betrokken Arnhemmers i.s.m. Productiehuis026. Wij worden ook ondersteund door vele samenwerkingspartners, zoals Stichting Rijnstad, Volkshuisvesting, Luxor Live, Dudok, ArtEZ, De Kempenaer Advocaten, De Jacobiberg, RIBWAVV en AKZO Nobel.

Samen met vele vrijwilligers en partners maken zij van Arnhem op zondag 9 december één grote huiskamer. Laat je dus tijdens Muziek bij de Buren verrassen door Arnhemse muzikanten en geniet van de Arnhemse gastvrijheid!

Bestuur Stichting Muziek bij de Buren bestaat uit
Mark Postema – voorzitter
Femke Hogenbosch – secretaris
Guido van Vulpen – penningmeester

Wilt u ons beleidsplan, een verslag van onze uitgeoefende activiteiten of een financiële verantwoording ontvangen? Stuur dan een mail naar info@muziekbijdeburen.nl.