Muziek bij de Buren 2020
Steun Muziek bij de Buren

Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag


ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


 
BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Papendrecht - Job
9 december Singel 240 Charmony, a capella vocal group.1400 uur, 15.30 uur, 1700 uur. We hebben er ZIN in !

Deventer - Jorg Tönjes
Geweldig om mee te doen met Muziek bij de buren 2018. The Inflatable Fridays hebben er zin in. Het enige jammere is dat je als deelnemer niet bij al die andere geweldige optredens kunt zijn. Voor iedereen die wil gaan kijken: welkom! Jorg (toetsen en za

Arnhem - Ingrid
Genoten van een heerlijk ontbijt als opening van een muzikale . Organisatie bedankt

 
Home
OOK IN JOUW STAD?

Werk mee aan een krachtig muzikaal signaal!

Muziek bij de Buren vindt dit jaar plaats in Arnhem, Roosendaal, Rotterdam, Sneek, Uden, Vlaardingen en Weert.​ Wil je ook een editie in jouw stad (mee helpen) organiseren? Lees hieronder alles over de mogelijkheden!

Landelijke beweging
Muziek bij de Buren is uitgegroeid tot een lokaal huiskamerfestival met een landelijke uitstraling. In meerdere steden ontstaan initiatieven om zich aan te sluiten. Juist doordat Muziek bij de Buren lokaal georganiseerd wordt, wordt het overal breed sociaal gedragen. Dankzij samenwerking met lokale poppodia als partners ontpopt het zich snel tot hét festival van de stad. Wellicht straks ook in jouw stad!

Nationale Muziek bij de Burendag
In 2017 openden maar liefst 630 huiskamers in meerdere steden hun deuren. Jonge talenten en ervaren artiesten verzorgden samen 1890 optredens. In alle steden was de opkomst boven verwachting. Meer dan 30.000 Nederlanders ontmoetten deze dag muzikaal talent én elkaar. Dit jaar nemen maar liefst 7 steden deel aan Muziek bij de Buren. Muziek bij de Buren is daarmee nu al een van de grootste muziekfestivals van Nederland. Even zo belangrijk is dat Nederland een krachtig en gastvrij signaal uitzendt door te zeggen: ‘Kom maar binnen’. Om dit signaal in nog meer harten te laten doordringen, willen wij dat huiskamers verspreid over heel Nederland opengaan voor lokale muzikanten en buren: de Nationale Muziek bij de Burendag. Stel eens voor hoe mooi Nederland dan zal klinken. Doe je mee?

De organisatie
Muziek bij de Buren is een initiatief van Stichting Muziek bij de Buren. De coördinatie ligt in handen van Productiehuis026 in Arnhem. Elke editie wordt door een lokaal projectteam georganiseerd in samenwerking met een lokaal poppodium en diverse welzijns- en muziekorganisaties. Het projectteam bestaat uit verschillende enthousiaste wijkcoördinatoren, een redactieteam en een projectleider.

Muziek bij de Buren in jouw stad?
Wil jij dat jouw stad ook onderdeel van Muziek bij de Buren wordt? Neem dan contact op met onze landelijke coördinator en initiator Harold Oddens voor de mogelijkheden.