Muziek bij de Buren 2018
Steun Muziek bij de Buren

Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag


ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


 
BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Uden - Zanggroep SPIRIT
Bij een hele gastvrije, gezellige familie Ceelen in Uden hebben we mooie optredens verzorgd. Bedankt, maar ook dank je wel aan de gasten die ondanks sneeuw en kou kwamen luisteren.

Enschede - Bargerink
Zondag genoten van de leuke band So Long Whitness en de gastvrijheid van Studio Tom Meier. Beiden bedankt hiervoor.

Arnhem - Paul Verdonk
Namens Fenegrieck dank aan Ruth voor het mogen gebruiken van haar huiskamer. Ondanks de lage opkomst hebben wij genoten.

Home
OOK IN JOUW STAD?

Werk mee aan een krachtig muzikaal signaal!

Muziek bij de Buren vindt dit jaar plaats in Arnhem, ​Bergen op Zoom, ​Deventer, Dordrecht, ​Drachten, ​Ede, ​Enschede​, ​Haaksbergen, Hengelo​, ​Nijmegen, ​Sneek, ​Uden, ​Vlaardingen, ​Wageningen en Zwolle.​ Wil je ook een editie in jouw stad (mee helpen) organiseren? Lees hieronder alles over de mogelijkheden!

Landelijke beweging
Muziek bij de Buren is uitgegroeid tot een lokaal huiskamerfestival met een landelijke uitstraling. In meerdere steden ontstaan initiatieven om zich aan te sluiten. Juist doordat Muziek bij de Buren lokaal georganiseerd wordt, wordt het overal breed sociaal gedragen. Dankzij samenwerking met lokale poppodia als partners ontpopt het zich snel tot hét festival van de stad. Wellicht straks ook in jouw stad!

Nationale Muziek bij de Burendag
In 2017 openden maar liefst 630 huiskamers in 14 steden hun deuren. Jonge talenten en ervaren artiesten verzorgden samen 1890 optredens. In alle steden was de opkomst boven verwachting. Meer dan 30.000 Nederlanders ontmoetten deze dag muzikaal talent én elkaar. Dit jaar nemen niet minder dan 16 steden deel aan Muziek bij de Buren. Muziek bij de Buren is daarmee nu al een van de grootste muziekfestivals van Nederland. Even zo belangrijk is dat Nederland een krachtig en gastvrij signaal uitzendt door te zeggen: ‘Kom maar binnen’. Om dit signaal in nog meer harten te laten doordringen, willen wij dat huiskamers verspreid over heel Nederland opengaan voor lokale muzikanten en buren: de Nationale Muziek bij de Burendag. Stel eens voor hoe mooi Nederland dan zal klinken. Doe je mee?

De organisatie
Muziek bij de Buren is een initiatief van Stichting Muziek bij de Buren. De coördinatie ligt in handen van Productiehuis026 in Arnhem. Elke editie wordt door een lokaal projectteam georganiseerd in samenwerking met een lokaal poppodium en diverse welzijns- en muziekorganisaties. Het projectteam bestaat uit verschillende enthousiaste wijkcoördinatoren, een redactieteam en een projectleider.

Muziek bij de Buren in jouw stad?
Wil jij dat jouw stad ook onderdeel van Muziek bij de Buren wordt? Neem dan contact op met onze landelijke coördinator en initiator Harold Oddens voor de mogelijkheden.