Muziek bij de Buren 2018
Steun Muziek bij de Buren

Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag


ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


 
 
BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Wageningen - Ron van der Sterren
Dag, als ik via uitinwageningen.nl naar muziek bij de buren klik, kom ik op een lege pagina uit. Ook als ik vervolgens ga zoeken op jullie site, vind ik niets. Zoek ik niet goed, of gaat er iets mis?

Wageningen - Hermanus
Dankjewel Elsje vd Weg voor het opzetten van een geslaagd MBDB Wageningen 2017 chappeau!

Home
 
welkom
info
Programma
programmakrant
Interviews
nieuws
partners
contact
Welkom bij Muziek bij de Buren Wageningen

Eindfeest

05-12-2018

Het eindfeest zal plaatsvinden in Theater Junushoff en is vrij toegankelijk

Tante Ans en de Bosduvels staan klaar om de voetjes van de vloer te krijgen. Met hun karakteristieke samenspel van elektrisch en akoestisch gitaar, en meerstemmige samenzang vertolken ze covers uit allerlei genres. Wegdromen bij kleine liedjes tot swingen op Elvis, ze zijn overal voor in!

Gabriël Matser zal op piano met zang eigen geschreven en gecomponeerde muziek te gehore brengen. Zijn werk is een combinatie van soul en jazz met een modern-klassiek tintje

En dan als afsluiter Wageningens enige echte glam metal band Look What The Cat Dragged In. Zij weten wel hoe je er een feestje van moet maken! De perfecte afsluiting van een mooie avond vol muziek


Wijzigingen t.o.v. de programmakrant

04-12-2018

Let op:

Daan Hooijenga zal optreden in een andere huiskamer (en speeltijden) dan in de programmakrant staat

Lovely Stranger DUO zal optreden in een andere huiskamer(en speeltijden) dan in de programmakrant staat

Wilco de Bruijn zal optreden in een andere huiskamer(en speeltijden) dan in de programmakrant staat

Het adres van huiskamer 13 staat niet goed in de programmakrant, dit is August Falise weg 8 (ipv 15)

Muzikanten Jeroen Verveld en Van Piekeren zullen niet optreden

Huiskamers 6 & 32 doen helaas niet meer mee


Spetterende opening Muziek bij de Buren

30-11-2018

Hermanus Artisticus, organisator van de feestelijke opening: “Het is fijn dat de mensen eerst even samen kunnen komen. Hun fantasie zal geprikkeld worden. Van daaruit kunnen ze uitzwermen naar al die gastvrije huiskamers voor hun muzikale reis door de stad.”

Aan de openingsvoorstelling doen heel wat artiesten mee. Hermanus Artisticus: “Op een bepaald moment opperde ik het idee om dans toe te voegen aan de muziek. De enthousiaste reacties waren hartverwarmend. Alsmaar meer mensen haakten aan. Het wordt een prachtig geheel van film, dans, muziek en poëzie. We beelden samen een verhaal uit over persoonlijke groei. Al die verschillende artiesten brengen hun talenten samen tot één geheel, zodat die groei haast letterlijk te zien is.”

En later op de dag in de huiskamers? Hermanus Artisticus: “Dit openingsverhaal zal in de loop van de dag verder groeien en zijn eigen leven leiden in de huiskamers. Het wordt een vervolgverhaal dat zich als een vlammetje over de stad verspreidt. Want in essentie draait het telkens hier om, in al die huiskamers: de artiesten tonen hun passie en fantasie, vertaald in de muziek. En het publiek mag daar deel van uitmaken. Dat is de kracht van Muziek bij de Buren.”

Wie doet er mee aan de openingsvoorstelling? Laurien Draaijer (choreografie, dans), Anne Eshuis en Ilse Keukens (dans), stadsdichter Ivanka de Ruijter en voormalig stadsdichter Martijn Adelmund (poëzie), Marijn van Doorn (gitaar), Mali Boomkens (viool), Haico van Dijk (producent, techniek, choreografie) en Hermanus Artisticus (piano, concept, director, producent). De toegang is gratis


Diner in Junushoff

26-11-2018

Na een gezellige middag met huiskamerconcerten staat 9 december een heerlijke maaltijd klaar bij Theater Junushoff. Een mooie gelegenheid om bij te kletsen en verhalen uit te wisselen. En natuurlijk een goede bodem te leggen om daarna verder te feesten!

Net als vorig jaar kunnen wij dit gratis aanbieden aan alle deelnemende muzikanten, huiskamers en vrijwilligers dankzij onze geweldige sponsor Toine Kookt!

Wil je als bezoeker ook een hapje mee eten? Dat kan! We hebben een beperkt aantal extra plekken dus wees er snel bij! Voor een kleine bijdrage van €7,50(die wordt gebruikt voor de organisatie van het festival) kun je mee eten. Tussen 17:30-19:30 uur zal Toine Kookt klaar staan bij het buffet om iedereen van een heerlijk maaltje te voorzien. Het buffet zal bestaan uit (vegetarische) pasta gerechten en salade.

Let op! Reserveren verplicht. Stuur hiervoor een mail naar wageningen@muziekbijdeburen.nl met je naam + aantal personen.


New Talent Livingroom

21-11-2018
Dit jaar hebben wij een leuke nieuwe toevoeging aan het programma: de New Talent Livingroom. Muzikanten met passie en talent maar nog niet zoveel ervaring krijgen hier een podium. De muzikanten treden ieder 3 x 10 minuten op. De muzikanten die hier zullen optreden zijn: Manuel Buitenhuis(klassiek), SJ(pop) en The Sisters on Socks(pop). Meer informatie over de muzikanten kun je vinden onder het kopje 'interviews''. De speeltijden en locatie kun je vinden onder 'Programma'.