Muziek bij de Buren 2018
Steun Muziek bij de Buren

Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag


ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


 
 
BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Ben jij de eerste die een leuk berichtje over Muziek bij de Buren achter laat?!
Home
 
welkom
info
Programma
programmakrant
Interviews
nieuws
contact
Welkom bij Muziek bij de Buren Nijmegen

Opening in Café Wunderkammer

29-11-2018

Begin je dag goed in een van de gezelligste cafés die Nijmegen rijk is: Café Wunderkammer. Curieuze rariteiten en bijzondere bieren vormen de ideale omgeving voor het luisteren naar een concert van JEF and the Pennies from Heaven en om je voor te bereiden op een dag vol muziek bij de leukste buren van Nijmegen.

Tijd: 11:30-12:30

Locatie: Houtstraat 47

JEF and the Pennies from Heaven:

Een optreden van deze piloten is een stormachtige vlucht voor luisteraars zonder hoogtevrees. De bemanning zorgt voor het feelgood-gevoel. JEF geeft alles! Op eenzame hoogte krijgt iedereen warme oren van zowel eigen songs als een paar bewerkte covers. JEF is semi-akoestische popmuziek met een energieke podiumpresentatie. De hele bemanning zingt en het is pas stil als de crew van JEF is uitgezwaaid en hun vliegtuig aan de horizon is verdwenen.


Eindfeest in Doornroosje

29-11-2018

Na een middag vol lieve luisterliedjes, krachtige meezingers en sterke dansnummers in knusse Nijmeegse huiskamers, kun je gaan genieten van nóg meer muziek in poppodium Doornroosje. Na optredens van In 't Hof en Klezmore kun je hier dansen tot in de late uurtjes.

Tijd: 18:00-00:00

Locatie: Stationsplein 11


Klezmore op eindfeest in Doornroosje

29-11-2018

Na een middag vol muziek kun je op het eindfeest in Doornroosje genieten van nóg meer muziek!

Klezmore:

Klezmore speelt traditionele en eigentijdse klezmermuziek: Joodse volksmuziek, die uitnodigt tot dansen of om heerlijk bij weg te dromen. Gebaseerd op het repertoire van de klezmorim, de rondtrekkende Joodse muzikanten uit het Oost-Europa van weleer. Behalve instrumentale muziek brengt Klezmore ook Jiddische liedjes ten gehore. Verder staat er zigeuner- en balkanmuziek op het muzikale menu, waarbij melancholische doina’s worden afgewisseld met vrolijke, opzwepende dansmuziek.


In t Hof op eindfeest in Doornroosje

29-11-2018

In 't Hof:

In ’t Hof is een ervaren en geprezen gitarist, zanger, liedjesschrijver en verhalenverteller. Zijn liedjes, in de traditie van Bob Dylan en Nederlandse troubadours zoals Alex Roeka en Maarten van Roozendaal, fonkelen sfeervol in het schemerduister van alternatieve pop en kleinkunst. Liedjes over alledag met soms niet-alledaagse teksten. Melodieuze luisterliedjes met Nederlandse teksten die ertoe doen!