Muziek bij de Buren 2020
Steun Muziek bij de Buren

Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag


ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


 
 
BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Ben jij de eerste die een leuk berichtje over Muziek bij de Buren achter laat?!
 
Home
 
welkom
info
programmakrant
partners
contact
Welkom bij Muziek bij de Buren Haaksbergen
Informatie Haaksbergen

Wat is Muziek bij de Buren? Muziek bij de Buren is het jaarlijkse huiskamerfestival van Nederland, dit jaar in maar liefst 15 steden. In verschillende huiskamers verspreid over het dorp kun je genieten van optredens van muzikale Haaksbergenaren en de gastvrijheid van dorpsgenoten. De muzikanten geven in iedere huiskamer 3 optredens van maximaal 30 minuten.

Bij de ene huiskamer krijg je een kopje koffie met een plakje cake en bij de ander tref je misschien wel een heel buffet. Maar wat je zeker weet is dat elke huiskamer die je bezoekt een blijvende herinnering wordt; een herinnering aan een bijzonder optreden bij gastvrije dorpsgenoten.

Waar en wanneer vindt het plaats? Op zondagmiddag 9 december 2018. We starten de dag om 12:00 uur in Kulturhus Haaksbergen met de opening van het festival en de laatste informatie. Vervolgens kunnen bezoekers van 13:00 tot 17:00 uur de huiskameroptredens bezoeken verspreid over meerdere wijken en het centrum van Haaksbergen. Afsluitend is er om 18.00 uur een toffe afsluiting in het Kulturhus.

Zijn de optredens gratis te bezoeken? Ja, omdat de Haaksbergse gastvrijheid onbetaalbaar is. Dat betekent overigens niet dat Muziek bij de Buren niets kost. Daarom kunnen wij alle steun goed gebruiken. Via onze website kun je direct doneren en tijdens de optredens kun je een vrijwillige bijdrage doen in de daarvoor bestemde spaarpotten.

Wat gebeurt er met de vrijwillige bijdrage? De donaties die binnenkomen uit de spaarpotten gebruiken wij om de editie van 2019 mogelijk te maken.

Zijn er nog spelregels? Ja, tijdens Muziek bij de Buren maak je gebruik van de gastvrijheid van je stadsgenoten. Uitgangspunt hierbij is dat je je in het huis van een ander gedraagt zoals je wenst dat een ander zich bij jou gedraagt. Daarnaast is het voor de artiest en huiskamer prettig en wel zo sociaal dat je op tijd bij een optreden aankomt en het gehele concert bijwoont.

Welke artiesten spelen op Muziek bij de Buren? In november maken we het programma bekend op deze website en in de programmakrant. Tijdens Muziek bij de Buren kun je luisteren naar allerlei muziekgenres; klassiek to jazz, van singer-songwriter tot wereldmuziek, van rock tot dance. Allemaal gemaakt door Haaksbergse artiesten. Je kunt je via onze homepage ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zodra het programma bekend is krijg je van ons een e-mail.

Kan ik ook een Muziek bij de Buren editie in mijn eigen stad organiseren? Ja hoor, dat vinden wij leuk zelfs! Harold Oddens wil je er graag alles over vertellen. Je kunt hem bereiken via harold[@]muziekbijdeburen.nl.

Heb je nog vragen over Muziek bij de Buren? Wellicht staat het antwoord hieronder al beschreven. Mocht dat niet zo zijn, schroom dan niet om ons via Facebook of mail op haaksbergen@muziekbijdeburen.nl ons te benaderen.

Tot 9 december!