Muziek bij de Buren 2020
Steun Muziek bij de Buren

Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag


ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


 
 
BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Enschede - Bargerink
Zondag genoten van de leuke band So Long Whitness en de gastvrijheid van Studio Tom Meier. Beiden bedankt hiervoor.

Enschede - Elly Bonke
Waar vind ik informatie over Muziek bij de buren 2019?

 
Home
 
welkom
info
programmakrant
nieuws
partners
contact
Welkom bij Muziek bij de Buren Enschede
Hallo muzikaal en gastvrij Enschede

Enschede gaat dit jaar voor de 2de keer meedoen aan dit toffe muzikale project. Daar wil je toch zeker ook deel van uitmaken?

Over Muziek bij de Buren:
Laat je verrassen door de muzikaliteit en gastvrijheid van Enschede!

Zondagmiddag 9 december 2018 laat Enschede zien wat het te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent tijdens Muziek bij de Buren 2018. Uniek aan het festival is dat de optredens plaatsvinden in talloze huiskamers verspreid door de stad. Tussen +/- 12:00 - 17:00 uur kan je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz en klassiek tot singer-songwriter en elektronische beats. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Enschedese muzikaliteit en gastvrijheid. Het publiek kan op die dag meerdere huiskamers bezoeken en zo verschillende huiskamer-concertjes meemaken. De artiest geeft 3 optredens in "zijn" huiskamer, dus als je de eerste hebt gemist heb je nog 2 kansen.

Doel Muziek bij de Buren:
Muziek bij de Buren is in 2013 gestart in Arnhem om lokale muzikanten een podium te bieden en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Daarnaast wil het festival bewoners stimuleren om de deur voor elkaar open te zetten en gezamenlijk, zonder financiële drempels, met cultuur bezig te zijn. Stichting Muziek bij de Buren hoopt de leefbaarheid binnen de verschillende wijken te bevorderen en te laten zien hoe gastvrij de stad en haar bewoners zijn. Muziek verbindt mensen en is bij uitstek een cultuurvorm die verder gaat dan rangen en standen, leeftijden, kleuren en smaken.

Muziek bij de Buren, een landelijke beweging:
Muziek bij de Buren is door de jaren heen flink gegroeid. Het festival wordt in 2018 georganiseerd in bijna 20 steden in Nederland. Allemaal op dezelfde middag: zondag 9 december! Bekijk de website voor de deelnemende steden.

De organisatie:
Muziek bij de Buren is een initiatief van Stichting Muziek bij de Buren Arnhem. Deze stichting ondersteunt steden bij het opzetten van een eigen editie. Elke editie wordt door een lokaal team georganiseerd samen met vele samenwerkingspartners zoals poppodia, muziek- en welzijnsorganisaties. De landelijke organisatie is in handen van Productiehuis026 in Arnhem. Het team van Muziek bij de Buren Enschede staat te popelen om aan de slag te gaan. Met medewerking van poppodia Metropool gaan we er een onvergetelijk festival van maken. Kom maar op met die gastvrije huiskamers, enthousiaste artiesten en natuurlijk ook het gezellige publiek op 9 december zelf!