Muziek bij de Buren 2018
Steun Muziek bij de Buren

Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag


ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


 
 
BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Ede - Bert van de Bospoort
zondag 10 dec hebben we , zeker met nog 70 andere luisteraars(verspreid over 3 optredens), mogen genieten van het pianospel van Eline Verkuijl Ze bracht eigen geschreven songs ten gehore .en vertolkte Bach en Debussy prachtig op de piano. Ria&Bert

Home
 
welkom
info
Programma
programmakrant
Interviews
partners
contact
Welkom bij Muziek bij de Buren Ede
Rob de Nijs
Ambassadeur 2018

 

 

‘Wat een geweldig initiatief is Muziek bij de Buren. Zowel voor het huiskamerpubliek als voor de uitvoerende singer-songwriters, bandjes en alle andere uitvoerenden. Beste leerschool die je kunt hebben. Vanwege de korte afstand tussen publiek en podium wordt elk woord en elke noot zeer intens beleefd. Ik durf de stelling aan dat dit een grotere uitdaging is dan het spelen in een stadion of grote arena. Ik wens alle artiesten heel veel succes en alle luisteraars een geweldige muzikale ervaring toe.'

Rob de Nijs (zanger en ambassadeur Muziek bij de Buren in Ede)
 

[OSCAR: bijschrift bij foto:]
Foto: William Rutten

 
Huiskamer in het hartje van Ede

Joyce en Jasper zijn voorgaande jaren bij vrienden langs geweest om te kijken, maar dit jaar doen ze zelf mee met Muziek bij de Buren Ede. Ze hebben er erg veel zin in en kijken uit naar deze gezellige dag!

Heb jij een passie voor muziek en wil je graag nieuwe connecties opdoen? Dan is deze huiskamer perfect voor jou! Joyce en Jasper zijn beiden grote muziekliefhebbers en stellen daarom hun eigen huiskamer open. Ook vinden ze het leuk om andere bezoekers met dezelfde passie voor muziek te verwelkomen. Ga lekker zitten, luister naar de muziek en geniet van de hapjes en drankjes die voor jullie geregeld zijn.

Joyce: 'Wat een leuk initiatief is dit in de Gemeente Ede! Wij zijn er trots op dat wij een steentje bijdragen aan meer muziek en cultuur in de gemeente. Wij hopen veel mensen te ontvangen en die vervolgens met een goed en warm gevoel naar huis te laten gaan. Onze huiskamer is helaas wat lastiger bereikbaar, maar we kijken wel uit op de winkelstraat. Onze huiskamer is, al zeggen we het zelf, gezellig en huiselijk.'

 
Johnny Fleet

Johnny Fleet heeft het afgelopen jaar een enorme groei gemaakt met zijn muziek. In 2017 is hij officieel begonnen met muziekmaken en een jaar later stond hij op de voorpagina van Ede Stad. Ook is hij tegenwoordig te horen op een aantal (landelijke) radiostations.

Dit jaar doet hij mee aan Muziek bij de Buren Ede, het dorp waar hij is opgegroeid en zijn muziek heeft ontwikkeld. Hij zal het publiek een stuk bekender maken met zijn muziek. Zijn album kwam in augustus uit en is via Spotify en Youtube te beluisteren. Zijn single 'The Wrong Shoes' is al flink gestreamd via Spotify. Johnny's doel? Om over een aantal jaar met zijn eigen muziek op Appelpop te spelen.

Johnny Fleet is op 9 december te zien op Schäferlaan 10, waar hij speelt in de huiskamer van familie Mulderij.

 

 
Stage tijdens Muziek bij de Buren

Tessa Mekke (17) loopt stage bij Astrant en is mede-organisator van Muziek bij de Buren Ede. Ze zorgt ervoor dat de redactie goed wordt bijgehouden, heeft contact met de deelnemende muzikanten en bezoekt voorafgaand aan het festival samen met Max Meijer de geselecteerde huiskamers.

Tessa vertelt: 'Toen ik een intakegesprek had, kreeg ik te horen dat ik mee mocht werken aan Muziek bij de Buren. Dit was voor mij een hele grote kans, ik kreeg gelijk veel verantwoordelijkheid en heb hierdoor erg veel geleerd van deze stage. Ook heb ik ontzettend veel lieve mensen ontmoet tijdens de huiskamerbezoeken. Ik kijk er erg naar uit om bij deze huiskamers langs te gaan op 9 december!'