Muziek bij de Buren 2018
Steun Muziek bij de Buren

Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag


ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


 
 
BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Deventer - Jorg Tönjes
Geweldig om mee te doen met Muziek bij de buren 2018. The Inflatable Fridays hebben er zin in. Het enige jammere is dat je als deelnemer niet bij al die andere geweldige optredens kunt zijn. Voor iedereen die wil gaan kijken: welkom! Jorg (toetsen en za

Home
 
Welkom
info
Programma
programmakrant
Interviews
nieuws
partners
Contact
Welkom bij Muziek bij de Buren Deventer
Stef Tijhaar
Lange jan met een stem van goud!

Het is de derde keer dat Stef Tijhaar meedoet aan Muziek bij de Buren. Na drie keer waren wij wel erg benieuwd wie Stef nou eigenlijk is, wat hij speelt en wat hij maakt.

Stef Tijhaar kwam al op jonge leeftijd in aanraking met muziek. Hij zat voor de cassetterecorder om de nummers van Boudewijn de Groot mee te zingen. Op 11-jarige leeftijd begon Stef met gitaarlessen en een paar jaar later is hij ook zanglessen gaan volgen. Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat hij nu regelmatig optreedt bij verschillende gelegenheden.

Hij omschrijft zijn stijl als akoestische pop. Naast het schrijven van eigen nummers geeft Stef graag een eigen draai aan bestaande pop-nummers. Optreden vindt Stef heel leuk, maar de meeste voldoening haalt hij toch uit het schrijven en overbrengen van zijn eigen muziek. Sinds kort is hij druk bezig met nieuw Nederlandstalig werk.

Over Muziek bij de Buren vertelt Stef: 'Muziek in "openbare" huiskamers zorgt voor een mooie sfeer, waarin je na elke set steeds weer een ander publiek voor je hebt. Je ontmoet nieuwe mensen en het leuke is dat iedereen ook écht naar jou komt luisteren. Dat geeft mij de gelegenheid om met het publiek in contact te komen. Daardoor wordt het een heel persoonlijk optreden en dat is super leuk.'

Stef Tijhaar opent Muziek bij de Buren in het Burgerweescafé.
Zorggroep Solis
Muziek bij de Buren laat ouderen genieten!

Wat is er nou mooier dan bij ouderen een glimlach op hun gezicht toveren door middel van muziek?

Zorggroep Solis heeft zich alweer voor het vierde jaar op rij aangemeld voor Muziek bij de Buren. Dit jaar zelfs op twee locaties! Solis is een gastvrije instelling, dit laten zij dan ook graag zien. Tijdens Muziek bij de Buren kunnen de bezoekers op een leuke manier kennismaken met het huis en haar bewoners. Tijdens de voorgaande edities van Muziek bij de Buren genoten alle bewoners van de reuring in het huis. Wij verwachten dat dit dit jaar niet anders zal zijn.

De bewoners zijn een mooie afspiegeling van de samenleving, waarin ieder zijn (muzikale) voorkeuren heeft. Zo houdt de een van Nederlandstalige muziek, de ander van pop- of klassieke muziek. 'Wat wij in voorgaande jaren hebben gemerkt, is dat de muziek vaak een verbinding brengt tussen muzikant(en) en bewoners. Dit is iets heel moois om te zien.'