Muziek bij de Buren 2018
Steun Muziek bij de Buren

Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag


ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


 
 
BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Bergen op Zoom - Astrid
na de fantastiese opening bij café atelier genoten van diverse optredens. luister nu naar de cd van jonas meermans: ingetogen mooi...tot volgend jaar.

Bergen op Zoom - Astrid
na de fantastiese opening bij café atelier genoten van diverse optredens. luister nu naar de cd van jonas meermans: ingetogen mooi...tot volgend jaar.

Home
 
welkom
info
Programma
programmakrant
Interviews
contact
Welkom bij Muziek bij de Buren Bergen op zoom
Informatie

Wat is Muziek bij de Buren? Muziek bij de Buren is het jaarlijkse huiskamerfestival van Nederland, dit jaar maar liefst in 20 steden. In verschillende huiskamers verspreid over de stad kan je genieten van optredens van muzikale Bergenaren en de gastvrijheid van stadsgenoten. De muzikanten geven in elke huiskamer drie optredens van maximaal 30 minuten.

Bij de ene huiskamer krijg je een kopje koffie met een plakje cake en bij de ander tref je misschien wel een heel buffet. Maar wat je zeker weet is dat elke huiskamer die je bezoekt een blijvende herinnering wordt, een herinnering aan een bijzonder optreden bij gastvrije stadsgenoten.

Waar en wanneer vindt het plaats? Op zondagmiddag 10 december 2017. We starten de dag om 12:00 met een muzikale opening waarvan de locatie nog onbekend is. Vervolgens kunnen bezoekers van 13:00 tot 17:30 de huiskameroptredens bezoeken verspreid over meerdere wijken van Bergen op Zoom. Afsluitend is er een - voor iedereen toegankelijk - feest in Gebouw-T.

Wist je dat je naast Bergen op Zoom ook in Ede, Enschede, Deventer, Dordrecht, Eindhoven, Hengelo, Leeuwarden, Nijmegen, Oss, Sneek, Uden, Velp-Rozendaal, Vlaardingen, Wageningen en Zwolle naar Muziek bij de Buren kan? Je moet dan wel kiezen, want alle optredens vinden allemaal op dezelfde dag plaats.

Zijn de optredens gratis te bezoeken? Ja, omdat de Bergse gastvrijheid onbetaalbaar is. Dat betekent overigens niet dat Muziek bij de Buren niets kost. Daarom kunnen wij alle steun goed gebruiken. Via onze website kun je direct doneren en tijdens de optredens kun je een vrijwillige bijdrage doen in de daar aanwezige spaarpotten.

Zijn er nog spelregels? Ja, tijdens Muziek bij de Buren maak je gebruik van de gastvrijheid van je stadsgenoten. Uitgangspunt hierbij is dat je je in het huis van een ander gedraagt zoals je wenst dat een ander zich bij jou gedraagt. Daarnaast is het voor de artiest en huiskamer prettig, en wel zo sociaal, als je op tijd bij een optreden aan komt en het gehele concert bijwoont.

Welke artiesten spelen op Muziek bij de Buren? In november maken we het programma bekend op deze website. Tijdens Muziek bij de Buren kun je luisteren naar allerlei muziekgenres; jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot wereldmuziek, van rock tot dance. Allemaal gemaakt door Bergse artiesten. Je kunt via onze homepage ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zodra het programma bekend is krijg je van ons een e-mail.

Wat gebeurt er met mijn/die vrijwillige bijdrage? De donaties die binnen komen uit de spaarpotten gebruiken wij om de editie van 2019 mogelijk te maken.

Kan ik ook een Muziek bij de Buren in mijn eigen stad organiseren? Ja hoor, dat vinden wij leuk zelfs. Harold Oddens wil je er graag alles over vertellen. Je kunt hem bereiken via harold[@]muziekbijdeburen.nl.

Heb je nog vragen over Muziek bij de Buren? Wellicht staat het antwoord hieronder al beschreven. Mocht dat niet zo zijn, schroom dan niet om ons via Facebook of via de mail (bergenopzoom[a] muziekbijdeburen.nl) te benaderen.