Muziek bij de Buren 2018
Steun Muziek bij de Buren

Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag


ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


 
 
BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Arnhem - Paul Verdonk
Namens Fenegrieck dank aan Ruth voor het mogen gebruiken van haar huiskamer. Ondanks de lage opkomst hebben wij genoten.

Arnhem - Penta Ray
Dank aan Noud en Inge voor det "huisvesten" van onze band. De sneeuw zorgde voor een lage opkomst maar wij hebben met veel plezier gespeeld.

Arnhem - José Arends
Tuesday Night Music Club heeft genoten bij Peter Rutten. Een heerlijke, gastvrije, locatie in hartje Klarendal, KDW-96-ART. Best grote opkomst ondanks de heftige sneeuwval.

Home
 
welkom
info
contact
aanmeldingen
Welkom bij Muziek bij de Buren Arnhem
Info publiek

Wat is Muziek bij de Buren? Muziek bij de Buren is het jaarlijkse huiskamerfestival van Nederland, dit jaar in maar liefst 15 steden. In verschillende huiskamers verspreid over de stad kan je genieten van optredens van muzikale Arnhemmers en de gastvrijheid van stadsgenoten. De muzikanten geven in iedere huiskamer 3 optredens van maximaal 30 minuten.

Bij de ene huiskamer krijg je een kopje koffie met een plakje cake en bij de ander tref je misschien wel een heel buffet. Maar wat je zeker weet is dat elke huiskamer die je bezoekt een blijvende herinnering wordt; een herinnering aan een bijzonder optreden bij gastvrije stadsgenoten.

Waar en wanneer vindt het plaats? Op zondagmiddag 9 december 2018. We starten de dag om 11:00 met ontbijtjes in de diverse wijken. Vervolgens kunnen bezoekers van 13:00 tot 17:30 uur de huiskameroptredens bezoeken verspreid over meerdere wijken van Arnhem. Afsluitend is er een toffe afsluiting.

Zijn de optredens gratis te bezoeken? Ja, omdat de Arnhemse gastvrijheid onbetaalbaar is. Dat betekent overigens niet dat Muziek bij de Buren niets kost. Daarom kunnen wij alle steun goed gebruiken. Via onze website kan je direct doneren en tijdens de optredens kun je een vrijwillige bijdrage doen in de daarvoor bestemde spaarpotten.

Wat gebeurt er met de vrijwillige bijdrage? De donaties die binnenkomen uit de spaarpotten gebruiken wij om de editie van 2019 mogelijk te maken.

Zijn er nog spelregels? Ja, tijdens Muziek bij de Buren maak je gebruik van de gastvrijheid van je stadsgenoten. Uitgangspunt hierbij is dat je je in het huis van een ander gedraagt zoals je wenst dat een ander zich bij jou gedraagt. Daarnaast is het voor de artiest en huiskamer prettig, en wel zo sociaal, als je op tijd bij een optreden aankomt en het gehele concert bijwoont.

Welke artiesten spelen op Muziek bij de Buren? In november maken we het programma bekend op deze website. Tijdens Muziek bij de Buren kun je luisteren naar allerlei muziekgenres; jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot wereldmuziek, van rock tot dance. Allemaal gemaakt door Arnhemse artiesten. Je kunt je via onze homepage ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zodra het programma bekend is krijg je van ons een e-mail.

Kan ik ook een Muziek bij de Buren editie in mijn eigen stad organiseren? Ja hoor, dat vinden wij leuk zelfs! Harold Oddens wil je er graag alles over vertellen. Je kunt hem bereiken via harold[@]muziekbijdeburen.nl.

Heb je nog vragen over Muziek bij de Buren? Wellicht staat het antwoord hieronder al beschreven. Mocht dat niet zo zijn, schroom dan niet om ons via Facebook of mail (arnhem[a]muziekbijdeburen.nl) te benaderen.

Tot 9 december!