Muziek bij de Buren 2017
 
 
Wageningen


welkom  |  aanmelden  |  partners  |  contact  |  info  |  Programma krant  |   PROGRAMMA
Welkom bij Muziek bij de Buren Wageningen

Vorig jaar was Muziek bij de Buren al een groot succes, maar dit jaar beloofd het een nog mooiere editie te worden. Op zondag 10 december kan je maar liefst van 132 optredens genieten!

Alle huiskamers en muzikanten hebben inmiddels gehoord wie waar speelt en zijn druk met de voorbereidingen. Het programma is al terug te vinden in de programmaboekjes verspreid door de stad (bblthk, THUIS, VVV, stadhuis en veel andere plekken). Hierin kan je precies lezen hoe de dag eruit gaat zien en wie er allemaal meedoen.

Deze week komt ook het programma online te staan. Daar krijgen jullie natuurlijk een update van zodra dit online is. Promotie maken en je vrienden, familie, buren en kennissen uitnodigen wordt erg gewaardeerd!

Volg ons

Steun Muziek bij de Buren Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent zich in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag

ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Uden - Mariaheide - Zanggroep SPIRIT
Bij een hele gastvrije, gezellige familie Ceelen in Uden hebben we mooie optredens verzorgd. Bedankt, maar ook dank je wel aan de gasten die ondanks sneeuw en kou kwamen luisteren.

Enschede - Bargerink
Zondag genoten van de leuke band So Long Whitness en de gastvrijheid van Studio Tom Meier. Beiden bedankt hiervoor.

Arnhem - Paul Verdonk
Namens Fenegrieck dank aan Ruth voor het mogen gebruiken van haar huiskamer. Ondanks de lage opkomst hebben wij genoten.