Muziek bij de Buren 2017
 
 
Arnhem


welkom  |  aanmelden  |  partners  |  vorige-editie  |  contact  |  info  |  krant  |   PROGRAMMA
Welkom bij Muziek bij de Buren Arnhem

Muziek bij de Buren is in 2013 gestart om lokale muzikanten een podium te bieden en bij te dragen aan hun ontwikkeling. Daarnaast willen wij bewoners stimuleren de deur voor elkaar open te zetten en gezamenlijk -zonder financiële drempels – met cultuur bezig te zijn. Het festival wil de leefbaarheid binnen de verschillende wijken bevorderen en laat zien hoe gastvrij de stad en haar bewoners zijn.

Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je niet alleen de inwoners van de stad, maar maak je in de intieme sfeer van de verschillende huiskamers ook kennis met al het moois wat de deelnemende steden op muzikaal vlak te bieden hebben. Muziek verbindt mensen en is bij uitstek een cultuurvorm die verder gaat dan rangen en standen, leeftijden, kleuren en smaken.

Muziek bij de Buren, een landelijke beweging!
Muziek bij de Buren is door de jaren heen inmiddels flink gegroeid. Op 10 december 2016 openden namelijk maar liefst 429 huiskamers in 8 steden hun deuren. Jonge talenten en ervaren artiesten verzorgden samen 1287 optredens. In alle steden was de opkomst boven verwachting, meer dan 30.000 Nederlanders ontmoetten deze dag muzikaal talent én elkaar. Muziek bij de Buren is daarmee nu al één van de grootste muziekfestivals van Nederland. Ons muziek- en ontmoetingsfestival zal dit jaar nog verder uitbreiden. Wij organiseren naar verwachting edities in 8 nieuwe steden: Bergen op Zoom, Dordrecht, Enschede, Oss, Leeuwarden, Uden, Velp-Rozendaal en Vlaardingen.

De organisatie
Muziek bij de Buren is een initiatief van Stichting Muziek bij de Buren. Onze stichting ondersteunt steden bij het opzetten van een eigen editie. Elke editie wordt door een lokaal team georganiseerd samen met vele samenwerkingspartners, zoals muziek- en welzijnsorganisaties. Samen werken wij aan een muzikaler en gastvrijer Nederland. De organisatie van Muziek bij de Buren landelijk is in handen van Productiehuis026.

De Arnhemse organisatie
Muziek bij de Buren Arnhem wordt georganiseerd door enkele betrokken Arnhemmers i.s.m. Productiehuis026. Wij worden ook ondersteund door vele samenwerkingspartners, zoals Stichting Rijnstad, Volkshuisvesting, Luxor Live, Dudok, ArtEZ,  De Jacobiberg, RIBWAVV en AKZO Nobel.

Samen met vele vrijwilligers en partners maken zij van Arnhem op zondag 10 december één grote huiskamer. Laat je dus tijdens Muziek bij de Buren verrassen door Arnhemse muzikanten en geniet van de Arnhemse gastvrijheid.

Aanmeldingen ontbijt gesloten

03-12-2017 -

Op diverse plekken in Arnhem is het op 10 december mogelijk om deel te nemen aan een gratis ontbijt met livemuziek.
Helaas is het niet meer mogelijk om u zich hiervoor aan te melden.

De personen die zich hebben aangemeld hebben inmiddels een bericht ontvangen.
Bericht gemist ?

Mail dan naar arnhem@muziekbijdeburen.nl

Om het op de locaties goed te laten verlopen kunnen we alleen mensen die een bevestiging hebben ontvangen toe laten.
Dank voor u begrip


Een swingend 2018

30-11--0001 -

Muziek bij de Buren wenst iedereen een muzikaal 2018!


Volg ons

Steun Muziek bij de Buren Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent zich in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.

Bedrag

ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via


BERICHTEN
Laat een berichtje achter in ons gastenboek

Uden - Mariaheide - Zanggroep SPIRIT
Bij een hele gastvrije, gezellige familie Ceelen in Uden hebben we mooie optredens verzorgd. Bedankt, maar ook dank je wel aan de gasten die ondanks sneeuw en kou kwamen luisteren.

Enschede - Bargerink
Zondag genoten van de leuke band So Long Whitness en de gastvrijheid van Studio Tom Meier. Beiden bedankt hiervoor.

Arnhem - Paul Verdonk
Namens Fenegrieck dank aan Ruth voor het mogen gebruiken van haar huiskamer. Ondanks de lage opkomst hebben wij genoten.