Muziek bij de Buren 2017
 
 


Steun ons   |  
STEUN ONS

Stelt u zich Nederland ook voor als mooi, gastvrij, cultureel en levendig land om in te wonen en in te werken? Muziek bij de Buren wil deze kwaliteiten niet alleen laten zien, maar ook stimuleren. Daarbij hebben we uw hulp nodig!

Waarom bijdragen?
Met Muziek bij de Buren willen wij bewoners stimuleren om de deur voor elkaar open te stellen en gezamenlijk – zonder financiële drempels – met cultuur bezig te zijn. Op deze manier creëren wij zoveel mogelijk ontmoetingen en bezoekers kunnen onbeperkt van gastvrijheid en muziek genieten. Bewoners die minder bekend zijn met kunst en cultuur komen zo ook op een laagdrempelige manier in contact met hun buren, zonder dat zij hiervoor een kaartje hoeven te kopen.

Hoe kun je bijdragen?
Om Muziek bij de Buren mogelijk te maken worden wij ondersteund door Nederlandse organisaties en particulieren die cultuur en de leefbaarheid van de stad belangrijk vinden. Wilt u ook uw steentje bijdragen? Doneer dan een bedrag naar keuze en steun ons! Met uw bijdrage maken wij de komende (landelijke) edities van Muziek bij de Buren opnieuw mogelijk. Ondersteunt u liever de editie van Muziek bij de Buren in uw eigen stad? Klik dan in het menu via steden op uw eigen stad en ga naar Steun Muziek bij de Buren.

Wilt u op 9 december 2018 doneren tijdens Muziek bij de Buren? Dat kan! Tijdens alle edities zijn namelijk in ieder huiskamer donatiepotten aanwezig. In 2017 hebben de bezoekers ons massaal gesteund, waardoor wij ruim € 12.000,= hebben ontvangen. Mede dankzij deze steun wordt Muziek bij de Buren 2018 opnieuw mogelijk!

Voor meer informatie over Muziek bij de Buren en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Harold Oddens via harold(@)muziekbijdeburen.nl / 06-52539853.

ANBI-status
Stichting Muziek bij de Buren heeft een ANBI-status, dat houdt in dat we bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Meer info over wat dat inhoudt vind je hier:  www.daargeefjeom.nl/wat-is-een-anbi/ en bij belastingdienst.nl.

Door stimuleringsmaatregelen van de rijksoverheid is het door onze ANBI-status voordeliger om aan Stichting Muziek bij de Buren te schenken. Je mag door de Geefwet bijvoorbeeld als particulier 25% extra aftrekken van de belasting. Ook daarover kun je meer lezen op de site www.daargeefjeom.nl.

Steun Muziek bij de Buren


Selecteer het te doneren bedrag en geef aan of je anoniem wenst te doneren of niet, klik daarna op doneer. Het donatiescherm opent zich in een nieuw venster en je kunt je donatie betalen met iDEAL.
Bedrag

ik doneer anoniem (je hoeft geen mailadres in te vullen)

Benader mij via