AANMELDEN ARTIEST

Leuk dat je je wilt aanmelden als muzikant voor de editie van 2 februari 2020 van Muziek bij de Buren. Je hoeft alleen onderstaande vragen van het invulformulier te beantwoorden. Daarna ontvang je een e-mail als bevestiging met aanvullende informatie. Wij hopen dat jij net zo uitkijkt naar Muziek bij de Buren als wij!

Belangrijk: je kunt je maar eenmaal aanmelden. Dubbele aanmeldingen worden eruit gefilterd en niet behandeld (ook niet als je je opnieuw aanmeldt met bijvoorbeeld andere contactgegevens). Je kunt in het aanmeldformulier wel een andere stad als tweede keus opgeven. Wijzen wij je aanmelding af voor de eerste stad, dan zetten wij je aanmelding automatisch door naar de stad van je tweede keuze.

Tip 1: Lees voor je aanmelding de informatiepagina voor muzikanten goed door, zodat je weet wat er van je verwacht wordt.

Tip 2: De door jou opgegeven informatie wordt gebruikt voor de website en de programmakrant. Zorg ervoor dat je meteen alles goed vermeldt. 
Stad *Beste Muziek bij de Buren fan, nog even geduld, vanaf vrijdag 18 oktober kun je je inschrijvingen voor Muziek bij de Buren 2020!