AANMELDEN ARTIEST

Leuk dat je je wilt aanmelden als muzikant voor de editie van 2 februari 2020 van Muziek bij de Buren. Je hoeft alleen onderstaande vragen van het invulformulier te beantwoorden. Daarna ontvang je een e-mail als bevestiging met aanvullende informatie. Wij hopen dat jij net zo uitkijkt naar Muziek bij de Buren als wij!

Aanmelden kan tot maandag 2 december 2019!

Belangrijk: je kunt je maar eenmaal aanmelden. Dubbele aanmeldingen worden eruit gefilterd en niet behandeld (ook niet als je je opnieuw aanmeldt met bijvoorbeeld andere contactgegevens). Je kunt in het aanmeldformulier wel een andere stad als tweede keus opgeven. Wijzen wij je aanmelding af voor de eerste stad, dan zetten wij je aanmelding automatisch door naar de stad van je tweede keuze.

Tip 1: Lees voor je aanmelding de informatiepagina voor muzikanten goed door, zodat je weet wat er van je verwacht wordt.

Tip 2: De door jou opgegeven informatie wordt gebruikt voor de website en de programmakrant. Zorg ervoor dat je meteen alles goed vermeldt. 
Stad *
 
Naam band/artiest *
(Let op; gebruik de juiste naam/spelling. Wat je hier opschrijft wordt gebruikt voor de programmakrant, website, socials)
 
In welk jaar is jullie band opgericht *
 
Aantal leden *
 
Professioneel / Semi professioneel / Amateur? *
 
Welke instrumenten spelen jullie? *
 
Jullie spelen
meerdere antwoorden mogelijk (techniek regelen julie zelf)
versterkt
semi-akoestisch
akoestisch
 
Welke stijl(en) spelen jullie? *
Een paar steekwoorden, ook handig voor de bezoekers die jullie muziek nog niet kennen
 
Omschrijf je muziek en vermeld in het kort iets over jezelf. Noem bijzonderheden over de muziek en eventueel iets over je muzikale helden. Als je covers speelt, geef dan een paar namen op van je gecoverde artiesten. De informatie gebruiken wij voor de website en de programmakrant. * *
Moeilijk, we weten het. Kan je het toch proberen?

Nog maximaal 500 tekens te gaan:
 
Wat is jullie link met de stad *
 
Voor welke stad zou je je nog meer aan willen melden *
Let op, deze stad is een tweede keuze! Je kan jezelf voor maximaal twee steden aanmelden. Je kan maar in één stad tegelijk geprogrammeerd worden.
Wat is jullie link met deze stad
 
Vul hier je website in *
(Het is een voorwaarden dat je een link deelt van je website en/of Facebookpagina, of van een andere site waar we kunnen zien wie jullie zijn en wat jullie doen. Vul de complete url van de site of pagina in.)
 
Schrijf hier één of meerdere links op naar jullie muziek (soundcloud, youtube, vimeo, bandcamp, etc). Let op, alleen de link zelf, geen omschrijving. Schrijf de complete url van de pagina's op. *
 
Op de website en in de programmakrant willen wij natuurlijk laten zien wie jullie zijn. Dus plaats hier je beste foto. Dit is een verplicht onderdeel. *
De foto moet minimaal 1200 pixels breed of hoog zijn en het bestand moet een .jpg of .png bestand zijn. Let op; er mag geen tekst/logo op de foto staan.
foto 1
foto 2
foto 3
 
Heb je al eerder meegedaan aan Muziek bij de Buren? *
 
Indien Ja, welk jaar/welke jaren heb je meegedaan?
2013   
2014   
2015   
2016   
2017
 
Naam contactpersoon *
 
Telefoonnummer contactpersoon *
 
E-mailadres contactpersoon *
 
Woonplaats contactpersoon *
 
Zijn er nog opmerkingen of bijzonderheden
Weet je zelf een huiskamer waar je wil spelen? Vermeld dit dan hieronder (+ wijk, straatnaam en huisnr.). Let op; de betreffende huiskamer moet zich ook nog zelf aanmelden en de artiestvoorkeur aangeven op zijn/haar eigen aanmeldformulier!
 
Ik ga akkoord met de Privacy Policy Klik hier om de Privacy Policy te lezen
 
Ik wil mij graag aanmelden voor de nieuwsbrief