Een fantastische start!

Een fantastische start!

In alle steden stromen de aanmeldingen voor muzikanten en huiskamers binnen. Inmiddels zitten we al op een totaal van ruim 350 aanmeldingen! We zijn blij om te merken dat iedereen zo enthousiast is in alle steden.

Alle projectteams zijn volop bezig met de promotie. De wijkcoördinatoren trekken vol energie de stad door om posters te verspreiden en huiskamers te bezoeken. De projectleiders zijn met samenwerkingspartners in gesprek om Muziek bij de Buren ook voor kwetsbare groepen toegankelijk te maken. Lokale muziekorganisaties worden ingezet om nieuwe muzikale talenten te vinden en zij zijn bezig om iedere stad te ondersteunen bij de selectie van muzikanten.

Kortom, wij zijn meer dan tevreden over dit behaalde resultaat! We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen! Voor nu geldt, heb je je nog niet aangemeld, doe dit dan alsnog via jouw stad! Dit kan tot 13 oktober. Op deze manier kunnen wij er op 10 december samen weer een onvergetelijke dag van maken!