Muziek bij de Buren op 10 december 2017!

Muziek bij de Buren op 10 december 2017!

Op dit moment zijn wij alweer druk bezig met de aankomende editie van Muziek bij de Buren van 10 december 2017. De aanmeldingsperiode voor muzikanten en huiseigenaren staat ook alweer bijna voor de deur. De aanmeldingsformulieren komen namelijk vanaf 11 september tot en met 13 oktober online. Wil jij dus ook deelnemen en je huiskamer ter beschikking stellen of als muzikant optreden? Zorg dan dat je de website in de gaten houdt, zodat je je op tijd aanmeldt!

Naar verwachting zal Muziek bij de Buren dit jaar klinken in Arnhem, Bergen op Zoom, Deventer, Dordrecht, Ede, Enschede, Hengelo, Leeuwarden, Oss, Sneek, Uden,Velp-Rozendaal, Vlaardingen, Wageningen en Zwolle. Onze enthousiaste lokale projectteams zijn al actief om Muziek bij de Buren in al deze steden tot een groot succes te maken!

Wil jij ook graag onderdeel uitmaken van Muziek bij de Buren? Dat kan! Ga dan naar onze contactpagina, kies je eigen stad en vul het vrijwilligersformulier direct in.